Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Εδώ και τώρα εκλογές...

... φωνάζουν οι ΠαΣοΚοι μιας και πεινάνε για εξουσία και καρέκλες. Εκλογές στο τέλος της τετραετίας θέλουν οι ΝΔ-ατες παραμένοντας γαντζωμένοι σε αυτές τις ίδιες καρέκλες που λιγουρεύονται οι άλλοι (οι οποίο άλλοι τις είχαν για πάνω από ένα πέμπτο του αιώνα στη Μεταπολίτευση , 'επι Σοσιαλισμού' που λέει και ο Κώστας Αρβανίτης ) . Και όλοι εμείς να ακούμε ατέλειωτες συζητήσεις εκλογολογίας. Τουλάχιστον αυτές τις αντέχω : είναι από τις πλέον πολιτικές συζητήσεις που γίνονται . Κι αν δε με πιστεύετε , σκεφτείτε ότι άλλες φορές η επικαιρότητα ασχολείται με το με πόσες πήγε ο Ζαχόπουλος ή αν πρέπει να κάνουμε ντου στα Σκόπια αύριο ή σε ένα μήνα. Οπότε μπροστά σε αυτά προτιμώ μια αρκετά (αν και όχι αμιγώς) πολιτική συζήτηση περί εκλογών έστω και αν δε γίνεται επί της ουσίας , αλλά περισσότερο επί της διαδικασίας.

Ακουγα πριν από λίγες εβδομάδες (όπως και κάθε πρωί που ξυπνάω όταν έχω μάθημα στο ΕΜΠ στις 08.45) Δίεση 101,3 και Κώστα Αρβανίτη στην εκπομπή 'Η φυλή των φύλων' 07.00-10.00 κάθε πρωί. Εκτός λοιπόν από την αγαπημένη του φράση όταν διαβάζει περί ενός προβλήματος που είχε ξεκινήσει όταν κυβερνούσε το ΠαΣοΚ (πχ συμβασιουχοι που δεν μονιμοποιήθηκαν , Βατοπαίδι , Siemens κοκ) όταν και λέει 'αυτό έγινε τότε , επί Σοσιαλισμού' , είπε και μια πολύ σοφή κουβέντα:

"Ενα και μόνον ένα πράγμα μπορείς να κάνεις για να σταματήσεις την εκλογολογία :

ΕΚΛΟΓΕΣ" .

Σωστοοοοοοοοοος.

(για να λάβει χώρα η δεύτερη Ελληνική Σοσιαλιστική Παλινόρθωση , η πρώτη ήταν το 1993, οι λαχανί wannabe again καρεκλοκένταυροι ξερογλείφονται και οι νυν γαλάζιοι καρεκλοκένταυροι τρώνε ό,τι προλάβουν... )

ΥΓ. Καλό μας μήνα , μεθαύριο ξεκινάει η χειμερινή εξεταστική στους ΗΜΜΥ ΕΜΠ (ω ναι , στις 3 Μάρτη) .

2 σχόλια:

strange attractor είπε...

Καλές επιτυχίες! :)
[Υπομονή!]

voithostyrempora2 είπε...

Καλή μας υπομοινή εννοείς.

Ο Καιρόc Γαρ Εγγύc .

8)