Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Κοψ'το στο Χ να πάμε σπίτια μας ΙΙ

Σήμερα λοιπόν το ντέρμπι των 'αιωνίων' όπως το αποκαλει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα εκτός από τον ΑΕΚτζη και Ντεμολάγνο mach3 ή το ντέρμπι των 'απαταιωνίων' όπως το αποκαλεί ο mach3 . Εκ των πραγμάτων το παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟ είναι το πιο δύσκολο της σεζόν στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο . Ο Παναθηναϊκός θα έχει και την ψυχολογία μετά τα διπλά σε Βρέμη και Νέα Σμύρνη , οπότε ευκαιρία για ακόμα ένα διπλό...

Με τον Παναθηναϊκό δεν ασχολούμαι ,ας κατέβει όπως θέλει. Αν ο Ολυμπιακός παίξει καλά μπορεί να κερδίσει με άνεση οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα ρίχνοντας της ακόμα και ... 4 μπαλάκια . Ιδανική μας ενδεκάδα : Νικοπολίδης , δεξί μπακ Τοροσίδης , αριστερό μπακ Ραούλ Μπράβο , στόπερ Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ζεβλάκοφ (αφού ο Άντζας είναι ανέτοιμος) , στα χαφ δεξιά Γκαλέτι , αριστερά Τζόρτζεβιτς , αμυντικά χαφ Ντουντου και Στολτίδης , δεύτερος επιθετικός ή δεκάρι ή ο,τι τέλος πάντων είναι , Μπελούτσι και μπροστά αρχικά Ντιόγο και ανάλογα την εξέλιξη του ματς μπαίνει ο Κοβάσεβιτς στη θέση του Ντιόγο ή του Μπελούτσι.

Μόνο που ο Βαλβέρδε δε θα κατέβει με αυτή την ενδεκάδα , όπως διαβάζω στα αθλητικά σάιτ , μάλλον θα προτιμήσει για αριστερό μπακ τον Ντομί (έλεος) , για αμυντικό χαφ τον πατσατζόγλου αντίτου Στολτίδη (δεν υπάρχει αυτό) και ριστερά τον Λέτο αντί του Τζόρτζεβιτς (αυτό είναι απόλυτη καταστροφή) . Ειδικά ο Λέτο αν παίξει , πάω στοίχημα ότι θα έχει πανάθλια απόδοση και πάλι και ότι θα πάρει σίγουρα κίτρινη κξάρτα, πιθανότατα και κόκκινη. Με την ενδεκάδα που λέω το ματσάκι είναι 2 , άντε για κάλυψη 2Χ ,αν και η διπλή παραλλαγή είναι υπερβολή. Με την ενδεκάδα του Βαλβέρδε τα πράγματα σκουραίνουν. Σκεπτόμενος ότι μπορεί να παίξει ο Λέτο (και οι ανύπαρκτοι Ντομί και Πατσατζόγλου) , την καλή ψυχολογία του αντιπάλου και τις γραφικότητες του ΠΑΟ για τη διαιτησία τα πράγματα σκουραίνουν επικίνδυνα . Βέβαια δεν ξεχνάω ότι φέτος οι εκτός έδρας εμφανίσεις μας είναι πανάθλιες. Φτάσαμε Νοέμβρη και έχουμε 2 διπλά όλα κι όλα ένα με την Νόρτζελαντ και ένα με την Ξάνθη όπου ήμαστε . κακοί έως τραγικοί. Βλέπω επίσης ότι μας έπιασε στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ και ότι παραμονεύουν από κάτω Παναθηναϊκός και έρχεται και η ΑΕΚ , οπότε το αποτέλεσμα που θέλουν οοοοοοοοοολοι είναι ο άσσος , αυτό είναι το αναμενόμενο. Σε αντίθετη περίπτωση θα φυγουμε 8 βαθμούς από τον πολυμετοχικό.

Τελικό προγνωστικό : το κόβω στο Χ , ξαναδίνω σκορ 1-1 και πάμε σπίτια μας . Την αναμέτρηση θα κρίνει κυρίως η απόδοση του Γκαλέτι και κατά πόσο θο Σαριέγκι θα βγάλει ξανά καμιά κάθετη πάσα όπως πέρυσι στο Κύπελλο που έβγαλε τον Ντάρκο τετ-α-τετ με τον Γκαλίνοβιτς ή θα ξαναβρεί την εκτελεστική του δεινότητα όπως στο ματς με την Ανόρθωση με την άπιαστη εκεινη κεφαλιά του (μιμήθηκε τον Χένρικσεν στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ του 2003-2004).

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

1 σχόλιο:

mach3 είπε...

Γράψε κάτι για τον Σάββα Θεωδορίδη και τις χθεσινές δηλώσεις ρε? Ο Πανούτσος γιατί δεν λέει γι' αυτόν τίποτα? Τον διατάζει το Ντεμοτεχνείο? :p