Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Το χάνουμε το πρωτάθλημα αδέλφια σύγγαβροι

Πριν απ'όλα , καλό μας μήνα . Πωπω , είχα μια βδομάδα σχεδόν να γράψω. Καταραμένη καθημερινότητα , έχεις ρίξει όσες ελληνικές κυβερνήσεις έχουν πέσει (εννοώ χάσει εκλογές) την τελευταία 20ετία τουλάχιστον και στερείς από το λαό τα κείμενά μου :) .

Σύγγαβροι , το έδαφος φεύγει κάτω από τα πόδια μας και το σύμπαν καταρρέει. Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε άλλη ομάδα να κάνει φιέστα την άνοιξη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς να παίζουμε play-off ...

Και όχι , δεν το λέω επειδή o ΠΑΟ πήρε διπλό στη Βρέμη , ουδείς ασχολείται . ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΜΑΣ , αποσύρεται ο Ντέμης . Και εξηγούμαι αμέσως . Την τελευταία 12ετία ο Ολυμπιακός έχει πάρει 11 φορές το πρωτάθλημα και την τελευταια δωδεκαετία ο Νικολαϊδης ήταν τα 11 στην ΑΕΚ είτε ως παίκτης είτε ως πρόεδρος . Τη μία και μοναδική φορά που έφυγε , το 2003-04 και πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης (όπου στην παρουσίασή του δήλωσε φίλος της Ατλέτικο από μικρός , αληθινή αποθέωση) , το πρωτάθλημα το πήρε ο Παναθηναϊκός. Γενικά δεν πιστεύω στα γούρια , αλλά ποια η πιθανότητα αυτό να είναι σύμπτωση ? 1 στα 12 χάσαμε το πρωτάθλημα επί 1 στα 12 έφυγε ο Ντέμης , άρα πολλαπλασιαστικά μας πάει στο 1 προς 144 δηλαδή ποσοστό 0,694% ,άρα δεν είναι σύμπτωση κατά 99,306 %.

Αν μάλιστα βάλουμε και τα χρόνια του στον Απόλλωνα Αθηνών που και πάλι τότε δεν παίρναμε πρωτάθλημα , το αντίστοιχο ποσοστό πάει στο 99,90κάτι % , οπότε καταλαβαίνετε. Ηδη δεν ήξερα αν θα'πιανε το γούρι επειδή στο τέλος της σεζόν (είχε πει ότι) θα έφευγε. Τώρα που ήδη αποχώρησε , τα πράγματα σκουραίνουν . Και με διπλό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή , δεν είμαστε το πρώτο φαβορί. ΝΤΕΜΗ , μείνε στην ΑΕΚ , έστω και σε μία τιμητική διοικητική θέση , αλλιώς θα χάσουμε το πρωτάθλημα . Ντέμη είσαι το γούρι μας , εγώ σε λατρεύω κατά 99,306 % , σχεδόν οσο σε λατρεύει και ο mach3.


ΥΓ1. Όσο για το διπλό του ΠΑΟ στη Βρέμη , συγχαρητήρια στους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς . Απλά πιστεύω ότι το διπλό στη Βρέμη αύξησε τις πιθανότητες του διπλού στο ΟΑΚΑ. Τώρα εάν έκανε 9% το 6% ή 70% το 30% είναι άκρως διαπραγματεύσιμο , πάντως τις αύξησε.

ΥΓ2. Το σημερινό άρθρο αφιερώνεται στον mach3 που θρηνεί για την απώλεια Ντέμη . Μαζί του συμπάσχω και εγώ.

2 σχόλια:

mach3 είπε...

Εγώ 2 πράγματα θα πω για το παραπάνω αντιντεμικό παραλλύρημα :p

1) Έχει χάσει 2 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός και όχι 1 επι εποχής ντέμη. (μην ξεχνάτε το περσινό γαύροι). Πού είναι το ντεμοτεχνείο???

2) Ευτυχώς που υπάρχει και η Βρέντερ Βρέμης και νικάνε οι δύο αιώνιοι και στην ευρώπη καμιά φορά!!!

Υ.Γ: Έρχεται το "ντέρπυ" της Κυριακής και όπως ξέρει και ο μπλόγκερ μας, η επιθυμίας του κάθε τίμιου αεκτζή είναι να χάσουν και οι 2 :P Ώστόσο μια προσωπική πρόβλεψη είναι για άνετη νίκη του "ευρωπαίου" έναντι του "πρωταθλητή" καθαρά για αγωνιστικούς λόγους (ομάδα και έμψυχο δυναμικό).

Αυτά!!!

Υ.Γ2: Κάτσε να διαβάσεις σχέδιο!

Ανώνυμος είπε...

Gayre, to gouri sou den einai o Ntemhns, einai o Djole. Sth xronia tou "doureiou" htan ektos 3-4 mhnes an 8ymamai kala. Aytos htan o logos pou to exases. Ola ta alla einai syzhthsh kafeneiakou epipedou da cappo..

quote: 2) Ευτυχώς που υπάρχει και η Βρέντερ Βρέμης και νικάνε οι δύο αιώνιοι και στην ευρώπη καμιά φορά!!!

Eytyxws timie aektzh yparxete ki eseis na tromokrateite thn Eyrwph.. kai thn kypro..