Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΟΙΚΤΟΝ

Ξαναανοίξαμε και σας περιμένουμε. Η (εξεταστική) καταιγίδα πέρασε και η ταμπέλα του καταστήματος από το 'ΚΛΕΙΣΤΟΝ' γύρισε επιτέλους και πάλι στο 'ΑΝΟΙΚΤΟΝ'. Για όσους περίεργους αναρωτιούνται πώς τα πήγα , να τους πω ότι ίσως να μη σάρωσα στα μαθήματα που πέρασα , αλλά έκανα σαφή βήματα προοδου σε διάφορα στρατηγικά μαθήματα, βήματα προοδου που μπορεί και να μη με φέρνουν σε προβιβάσιμο έδαφος , αλλά σίγουρα με βοηθούν να πλησιάσω σε αυτό. Εξεταστική όμως τέλος και επιτέλους λίγη ξεκούραση μέχρι και σήμερα , μιας και αύριο ξεκινάει το εξάμηνο και οι διαλέξεις (τα εργαστήρια έρχονται και αυτά).
Είπα ότι θα λείψω 10 μέρες και τόσες έλειψα (συν μία που ήταν άδεια από τη σημαία - οδοιπορικά) .

Καινούριο εξάμηνο , καινούρια μαθήματα , ξεκινάω όπως πάντα γεμάτος ελπίδες (οι οποίες κατά κανόνα συντρίβονται πιο εντυπωσιακά και από το Concorde ) . Για να δούμε.

Εν τω μεταξυ αυτές τις 10 μέρες συνέβησαν διάφορα αθλητικά και μη γεγονότα άξια σχολιασμού.Αλλά τουλάχιστον άρχισαν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους : κερδίσαμε την ΑΕΚ 2-0 και σταμάτησαν να μιλάνε οι ΑΕΚτζήδες και ο ΠΑΟ έχασε στην Κύπρο οπότε σταμάτησαν να μιλάνε και οι φίλοι μου οι πολυμετοχικοί. Μεγάλη ανάλυση χωράει η τεράστια αλλαγή του Χεν Τεν Κάτε , όπου με το σκορ στο 3-1 έβγαλε αμυντικό χαφ (Ζιλμπέρτο Σίλβα) και έβαλε αμυντικό χαφ (Τζιόλης και δικαίωση Γκόντζου : ΓΚΟΝΤΖΟΣ , ΓΚΟΝΤΖΟΣ, ΓΚΟΝΤΖΟΣ που φωνάζει και ο Μαχαίρας στο πρωινό 5-7 του NovaSport FM) .

Αυτή η αλλαγή σηκώνει μεγάλο ποστ , αλλά προς το παρόν προκαλώ τον υποψιασμένο αναγνώστη να γράψει στα σχόλια ποια αλλαγή θυμίζει . Για να βοηθήσω πρόκειται για αλλαγή σε ματς προ διετίας , για την ακρίβεια τον Δεκέμβρη του 2006 ...

ΥΓ. Από την ερώτηση εξαιρούνται όσοι φίλοι μου έχουν ήδη ακούσει-απολαύσει την απάντηση live καθώς και συγγενείς τους έως και β' βαθμου. Όποιος απαντήσει πρώτος στο διαγωνισμό κερδίζει ένα δωρεάν αντίγραφο της φωτογραφίας με το κοντοσούβλι που βλέπετε στα δεξιά σας (προσοχή , το αντίγραφο , όπως άλλωστε και το πρωτότυπο , δεν τρώγεται) .

ΥΓ.2 Άμεση προτεραιότητα είναι αύριο να γράψω την απάντηση του διαγωνισμού και να απαντήσω σε όσα σχόλια δεν έχω ακόμα απαντήσει : σας ζήτησα να κάνετε σχόλια και έχω αφήσει κάμποσα αναπάντητα , είμαι ασυγχώρητος.

ΥΓ.3 Για όσους θέλετε κάτι γλυκό , ρίξτε μια ματιά στο βιντεάκι που ανέβασα. Σύντομα έρχεται αποθεωτικό ποστ για Αυτή , υπομονή : Ο Καιρόc Γαρ Εγγύc .

Δεν υπάρχουν σχόλια: