Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Κόψ'το στο Χ να πάμε σπίτια μας

Σε περίπου80 λεπτά ξεκινάει το Γαλατασαράι - Ολυμπιακός , όπου θα παίξουμε πρακτικά χωρίς αμυντικά χαφ : θα παίξουν κατά συνθήκη εκεί ο Αντζας που είναι στόπερ και ο Πατσατζόγλου που είναι δεξί μπακ (άλλο που παίζει εδώ και 2 χρόνια χαφ επειδή έχουμε πόσους παίκτες για δεξιά μπακ). Πώς να κόψει η ομάδα και να μοιράσουν τις μικρές οριζόντιες πάσες τα χαφ όταν δεν είναι χαφ?

Αν κάποιος έλεγε 'το κόβω στο Χ' , δε θα έμπαιναν καν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο , τουλάχιστον από τη μεριά του Ολυμπιακού. Με Στολτίδη , Ντουντου ,αλλά και Τζόρτζεβιτς υγιείς και έτοιμους πιστεύω ότι θα το μπορούσαμε το διπλό. Τώρα , δύσκολα...

Θα έρθει σύντομα μια ανάλυση του ρόστερ μας. Btw πιστεύω ότι έχουμε με διαφορά την καλύτερη αρχική ενδεκάδα των τελευταίων χρόνων (Νικοπολίδης , δεξιά Τοροσίδης , αριστερά Λεονάρντο , στόπερ Αντζας και Αβραάμ Παπαδόπουλος , στο κέντρο Στολτίδης και Ντουντου , αριστερά Τζόρτζβιτς , δεξιά Γκαλέτι και μπροστά Ντιόγο και Κοβάσεβιτς). Παίκτης κλειδί θα είναι ο Γκαλέτι ποιστεύω και είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε με Μπελούτρσι δεύτερο επιθετικό-οργανωτή-κόφτη σε ένα 4-4-1-1 που θα είναι 4-5-1 ,αλλά δεν το λέμε γιατί είμαστε ευγενικοί.

Το κόβω στο 1-1 και πάω σπίτι ελπίζοντας όπτι δε θα αποβληθεί ο Λέτο - fingers crossed.

ΥΓ.Αμα δούμε τον ΠΑΟ να περνάει φάση με 7 βαθμούς , τί να πω...
Πάντως στη Βρέμη βλέπω να βρέχει πολλά γκολ , κρατήστε το αυτο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κριμα...
αλλα δε φταιες εσυ...
δε μπορουσες να ησουν εκει να εκανες μια σωστη κεφαλια και οχι σαν αυτη του Ντιογκο στο τελος...

Ανώνυμος είπε...

o tiremporas paizei dexio back oxi fountaristos...diskolo na itan ekei na epiane tin kefalia..

tyrempora na to paixo overaki to verder-pao??