Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

I'm an engineer

Επειδή με τα δύο τελευταία ποστ παραβάρυνε το κλίμα και χάνουμε views :P , σήμερα θα αλαφρύνω λίγο την κατάσταση.

Όπως βλέπετε και στα δεξιά σας, σπουδάζω Ηλεκτρoλόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΗΜΜΥ ΕΜΠ) . Παίρνει τόση ώρα για να γράψεις τον τίτλο της σχολής, φανταστείτε πόσα χρόνια παίρνει για να την τελειώσεις. Και για όσους ενδιαφέρονται έχω επιλέξει την κατεύθυνση Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων με μαθήματα από τις ροές Τηλεπικοινωνιών , Δικτύων , Ρομποτικής και Οικονομικών.

Ας δούμε όμως μαζί ένα βίντεο που δείχνει το μικρό τυρέμπορα σε ηλικία 8 ετών εδώ (προφανώς η λέξη 'τυρέμπορας' στα American Εnglish μεταφράζεται σε 'Ντίλπερ') :




Και εδώ βλέπουμε μία σκηνή από το μέλλον κατά την εργασιακή μου σταδιοδρομία ως Chief Network Engineer στην Cisco USA Ltd (το μόνο μη ρεαλιστικό κομμάτι του βίντεο είναι η καράφλα που κατά λάθος μου εχουν βάλει, όλα τα άλλα είναι καθημερινά πράματα για εμάς τους μηχανικούς) :




-Can he live a normal life?
-No , he will be an engineer.


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ , Μεγάλη Αλήθεια...

3 σχόλια:

SteWIE είπε...

Eλα ρε η σχολη ειναι γελοια. Την εχεις παρει με κακο ματι.

x_V

mach3 είπε...

Η σχολή είναι πιο δύσκολη από το να ανέβεις στο Ιμαλάια με σπαγκάτο...

Απο κει και πέρα... με τιμά που απο μικρός δεν είχα καμία περιέργια να ανοίγω πράγματα για να δω πως λειτουργούν? Με τιμά επίσης οτι ακόμα δυσκολεύομαι να αλλάξω μια λάμπα και είμαι κι εγώ φοιτητής ΗΜΜΥ ΕΜΠ?

Ο blogger μας όμως έχει απαντήσεις σε όλα αυτά, με links αλλά και με παράθεση πρόσφατης ιστορίας του που ξεχαρβάλωσε τις μπρίζες του σπιτιού του...

Ανώνυμος είπε...

The truth is out there σου λέει μετά.. Εδώ είναι η αλήθεια! Ωραία το έθεσες συνάδελφε τυρέμπορα. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους ΗΜΜΥτζήδες ΑΠΘ!